Website laten ombouwen naar Elementor?

Een bestaande website ombouwen naar Elementor? Dat kan. En waarom ook niet? Een website gebouwd met Elementor geeft je meer flexibiliteit en controle over je website.

Elementor neemt toe aan populariteit. De plugin telt 5+ miljoen actieve installaties wereldwijd en staat daarmee in de top 15 van meest populaire WordPress plugins. 

Niet zo gek ook, werken met Elementor kan een hoop tijd (en dus ook geld) besparen. Bovendien maak je je minder afhankelijk van webbouwers en/of programmeurs. Een verstandige keuze dus!

Ik bouw jouw website graag om naar Elementor!

nieuwe website motivatie

Redenen voor ombouwen

Waarom Elementor?

Elementor

Misschien twijfel je nog of Elementor de beste oplossing is voor je website. Hoe weet je zeker dat je over een jaar of twee niet weer je website moet laten ombouwen? Misschien heb je dan een compleet nieuwe website nodig?

Op dit moment is Elementor de beste pagebuilder tool voor WordPress om je website mee te bouwen. Het biedt veruit de meeste mogelijkheden zonder dat je hier programmeer ervaring voor nodig hebt. 

Een ander bijkomend voordeel is dat je minder plugins nodig hebt. Dit maakt je website en je design minder kwetsbaar en dus ook beter te beheren.