Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

WordPress diensten

WordPress is het meest populaire Open Source CMS platform ter wereld. Doordat WordPress betrouwbaar is en relatief makkelijk te onderhouden, is het de tool bij uitstek om je website of webshop in te laten ontwikkelen.

Parkstad designs limburg

Website

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf! Buiten het persoonlijke design zorg ik ook voor de veiligheid, de online vindbaarheid, ook wel SEO (search engine optimization) genoemd, en het gebruikersgemak van jouw website.

img 2

Webshop

Wil je succesvol online producten verkopen? Met een webshop van Woocommerce ben je verzekerd van een veilig en modern webshop die je gemakkelijk laat meegroeien met jou onderneming!

diensten onderhoud

Onderhoud

Vaak komt er bij het hebben van een website(shop) veel op je af. Heb je eindelijk al je producten toegevoegd en al je pagina’s aangemaakt moet je dit ook nog allemaal onderhouden en regelmatig updaten. Ik neem dit graag van je over!

Wil je het onderhoud van je website uitbesteden?

Een WordPress website vraagt om onderhoud om je website veilig en goed werkend te houden. Wil je hier geen omkijken naar hebben? Dan kun je het onderhoud uitbesteden bij Parkstad Designs als een van onze diensten!

WordPress is een veelgebruikt content management systeem (cms) voor websites. Dit maakt het ook gevoeliger voor aanvallen. Het is daarom belangrijk om je website up to date te houden. Hiermee kun je de meeste aanvallen voorkomen.

Daarnaast is WordPress onderhoud ook belangrijk om je website goed draaiende te houden. Plugins ontwikkelen zich voortdurend door en ook het thema dat je gebruikt staat (als het goed is) niet stil. 

Als je deze niet allemaal op tijd bijwerkt kan dit problemen op je website veroorzaken. Het uitbesteden van het onderhoud kan je een hoop rust geven, maar ook tijd besparen omdat je het zelf niet meer hoeft te doen.

Onderhoud uitbesteden? Vanaf slechts €29.95.- per maand.

WordPress onderhoud uitbesteden

WordPress onderhoud is noodzakelijk voor een goed functionerende website. Vaak schiet dit onderhoud erbij in, door tijdgebrek, angst of gebrek aan kennis. Hierdoor loop je het risico dat je website ongewenste foutmeldingen toont, helemaal niet meer functioneert of zelfs gehackt wordt. Er kunnen conflicten en fouten ontstaan in bepaalde WordPress plugins of WordPress zelf waardoor bezoekers geen producten meer kunnen bestellen of geen contact met je kunnen opnemen. Ook zoekresultaten in Google kunnen in gevaar komen. Dit wil je absoluut niet, dus je WordPress website onderhouden is noodzakelijk!

App even, dat gaat sneller!