Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

WordPress diensten

WordPress is het meest populaire Open Source CMS platform ter wereld. Doordat WordPress betrouwbaar is en relatief makkelijk te onderhouden, is het de tool bij uitstek om je website of webshop in te laten ontwikkelen.

Parkstad designs limburg

Website

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf! Buiten het persoonlijke design zorg ik ook voor de veiligheid, de online vindbaarheid, ook wel SEO (search engine optimization) genoemd, en het gebruikersgemak van jouw website.

img 2

Webshop

Wil je succesvol online producten verkopen? Met een webshop van Woocommerce ben je verzekerd van een veilig en modern webshop die je gemakkelijk laat meegroeien met jou onderneming!

diensten onderhoud

Onderhoud

Vaak komt er bij het hebben van een website(shop) veel op je af. Heb je eindelijk al je producten toegevoegd en al je pagina’s aangemaakt moet je dit ook nog allemaal onderhouden en regelmatig updaten. Ik neem dit graag van je over!

Wil je het onderhoud van je website uitbesteden?

Een WordPress website vraagt om onderhoud om je website veilig en goed werkend te houden. Wil je hier geen omkijken naar hebben? Dan kun je het onderhoud uitbesteden bij Parkstad Designs als een van onze diensten!

WordPress is een veelgebruikt content management systeem (cms) voor websites. Dit maakt het ook gevoeliger voor aanvallen. Het is daarom belangrijk om je website up to date te houden. Hiermee kun je de meeste aanvallen voorkomen.

Daarnaast is WordPress onderhoud ook belangrijk om je website goed draaiende te houden. Plugins ontwikkelen zich voortdurend door en ook het thema dat je gebruikt staat (als het goed is) niet stil. 

Als je deze niet allemaal op tijd bijwerkt kan dit problemen op je website veroorzaken. Het uitbesteden van het onderhoud kan je een hoop rust geven, maar ook tijd besparen omdat je het zelf niet meer hoeft te doen.

Onderhoud uitbesteden? Vanaf slechts €29.95.- per maand.

WordPress onderhoud uitbesteden

WordPress onderhoud is noodzakelijk voor een goed functionerende website. Vaak schiet dit onderhoud erbij in, door tijdgebrek, angst of gebrek aan kennis. Hierdoor loop je het risico dat je website ongewenste foutmeldingen toont, helemaal niet meer functioneert of zelfs gehackt wordt. Er kunnen conflicten en fouten ontstaan in bepaalde WordPress plugins of WordPress zelf waardoor bezoekers geen producten meer kunnen bestellen of geen contact met je kunnen opnemen. Ook zoekresultaten in Google kunnen in gevaar komen. Dit wil je absoluut niet, dus je WordPress website onderhouden is noodzakelijk!

Al onze websites worden gebouwd met

Over ons
Behudin Mujic
Behudin Mujic
11/06/2022
Goede service. Heeft onze site top in elkaar gezet. Begrijpt wat de klant wilt. Toppppp aanrader!!
Lees verder
Bkmk Entertainment
Bkmk Entertainment
16/09/2021
Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!
Lees verder
maurice toemen
maurice toemen
12/08/2021
Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.
Lees verder
theo olthof
theo olthof
21/02/2021
Bedankt voor de goede site.
Lees verder
R Mulder
R Mulder
03/02/2021
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
Lees verder
Mandy Derks
Mandy Derks
03/02/2021
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
Lees verder

Online communicatie is onze passie. Bij Parkstad Designs doen niets liever dan bedrijven bereikbaar maken. We gaan daarbij graag tot het uiterste om een merk het ultieme online platform te bieden.

Meer weten over ons?

App even, dat gaat sneller!