Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Maak indruk met drone beelden op je website

Drone film & fotografie is enorm populair
en met name voor marketingdoeleinden zoals op een website.

Wanneer je ervoor kiest om een drone video te laten maken, valt je op bij je klanten. Hoe? Een drone video presenteert jouw bedrijf of event met spectaculaire en niet-alledaagse beelden. Het zogenoemde vogelperspectief van een luchtvideo zorgt voor schitterende beelden van het bedrijfspand of het evenement en omgeving. Iedere gebeurtenis staat mooi op de video en maakt indruk. Van de bouw van een nieuw pand tot een business event dat je organiseert. We zijn benieuwd welke beelden jij door ons wilt laten maken.

De voordelen

Het grootste voordeel van het inhuren van onze drone piloot is dat wij met een marketingvisie naar jouw opdracht kijken. We maken niet enkel een video of foto, we kijken in eerste instantie naar het marketingkanaal of de toepassing waarvoor we drone beelden maken. Bijvoorbeeld voor social media, voor op je website of ter naslagwerk.

Geïnteresseerd in drone video en fotografie? Neem dan contact op met Parkstad Designs. We bespreken jouw wensen en verwachtingen en leggen je precies uit wat we met onze drone voor jou kunnen betekenen.

Drone-parkstad-designs
App even, dat gaat sneller!