Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Website ombouwen naar Elementor?

Een bestaande website ombouwen naar Elementor? Dat kan. En waarom ook niet? Een website gebouwd met Elementor geeft je meer flexibiliteit en controle over je website.

Elementor neemt toe aan populariteit. De plugin telt 5+ miljoen actieve installaties wereldwijd en staat daarmee in de top 15 van meest populaire WordPress plugins. 

Niet zo gek ook, werken met Elementor kan een hoop tijd (en dus ook geld) besparen. Bovendien maak je je minder afhankelijk van webbouwers en/of programmeurs. Een verstandige keuze dus!

nieuwe website motivatie

Redenen voor ombouwen

Waarom Elementor?

Elementor

Misschien twijfel je nog of Elementor de beste oplossing is voor je website. Hoe weet je zeker dat je over een jaar of twee niet weer je website moet laten ombouwen? Misschien heb je dan een compleet nieuwe website nodig?

Op dit moment is Elementor de beste pagebuilder tool voor WordPress om je website mee te bouwen. Het biedt veruit de meeste mogelijkheden zonder dat je hier programmeer ervaring voor nodig hebt. 

Een ander bijkomend voordeel is dat je minder plugins nodig hebt. Dit maakt je website en je design minder kwetsbaar en dus ook beter te beheren. 

Oneindige mogelijkheden

De page builder Elementor bevat honderden widgets waarmee we de perfecte website voor jou kunnen bouwen. Door middel van de visuele editor bouwen we pagina’s op die aan jouw huisstijl voldoen. We zitten niet vast aan de beperkingen van een thema, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

Elementor Pro de beste Page builder voor WordPress

Elementor wordt op miljoenen websites gebruikt. En dat aantal blijft dagelijks groeien. Waarom? Omdat het een heel flexibel en uitgebreid systeem is waarmee je zonder te coderen een website kunt bouwen. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk geworden om een professionele website te laten bouwen.

Elementor Pro is flexibel en gemakkelijk in gebruik

Als je op zoek bent naar een website waarbij je makkelijk zelf aanpassingen kunt doen, dan zit je met Elementor goed. Elementor werkt intuïtief, waardoor het onderhouden van je site een leuke bezigheid wordt. Handige functies zoals bijvoorbeeld dupliceren maken het heel eenvoudig om een extra blok aan je website toe te voegen. Even de inhoud aanpassen en klaar. Gemakkelijk, gewoon zoals je het zou verwachten!

App even, dat gaat sneller!