Nieuwe website laten maken

Heb je een nieuwe website nodig? Parkstad Designs maakt deze met WordPress in combinatie met Elementor (pro).  De meest populaire page builder van dit moment. Je kunt dan ook heel eenvoudig zelf je website beheren, of dit door ons laten doen

Wat voor website heb je nodig?

wat is het doel van jouw website?

Eenvoudig zelf je website beheren

Nieuwe website gebouwd met Elementor

Heb je een nieuwe website nodig? Parkstad Designs maakt deze met WordPress in combinatie met Elementor (pro).  De meest populaire page builder van dit moment. Je kunt dan ook heel eenvoudig zelf je website beheren.

Een website is erg veranderlijk dan is het dus wel handig als je deze zelf kunt beheren.

Je kun een website laten maken doormiddel van voorbeelden online of een ontwerp. Wil je iets unieks? ook dat regelen we voor je!

offerte aanvragen

Welk type website wil je laten maken?

Reviews

Wat klanten zeggen

Onze keuze voor Sandor van Parkstad Designs was evident. Het bedrijf is zeer dynamisch, flexibel en kort op de bal. De communicatie verloopt zeer vlot.
Tom Labotics
Bedrijfsleider
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
M. Dijkstra-Derks
HR Manager
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
R Mulder Post&Go
Eigenaar