Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Nieuwe website laten maken

Professioneel WordPress Webdesign

Parkstad Designs ontwikkelt moderne en effectieve WordPress websites op maat. Door deze ruime ervaring kennen we werelds populairste CMS systeem van binnen en van buiten. We volgen daarnaast voortdurend alle updates en hebben een kritische blik op de laatste nieuwe trends en technieken.

Wat voor website heb je nodig?

wat is het doel van jouw website?

Nieuwe website gebouwd met Elementor

Heb je een nieuwe website nodig? Parkstad Designs maakt deze met WordPress in combinatie met Elementor (pro).  De meest populaire page builder van dit moment. Je kunt dan ook heel eenvoudig zelf je website beheren.

Een website is erg veranderlijk dan is het dus wel handig als je deze zelf kunt beheren.

Je kun een website laten maken doormiddel van voorbeelden online of een ontwerp. Wil je iets unieks? ook dat regelen we voor je!

webdesign

Responsive webdesign

Websites die op elk device functioneren. Dus niet alleen op een PC, maar ook op een tablet en telefoon. Dat is waar wij maar vooral jouw klanten gelukkig van worden.

Eenvoudig beheer

Aanpassingen uitvoeren zonder technische kennis. Door het eenvoudige beheer pas je zelf gemakkelijk de teksten en foto’s in je website aan.

Veilig en Up to date

Met onze Premium WordPress hosting zorgen we voor een veilige website zonder hacks of malware. Je hebt geen problemen met vreemde teksten in je site en je bent er automatische van verzekerd dat je de laatste nieuwe versie hebt.

Prijsindicatie WordPress Webdesign Pro

Voor het laten ontwikkelen van een website moet je rekenen op een investering van ten minste 1.500,-. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project kunnen de kosten verder oplopen. Voor een website op maat komen de kosten meestal tussen de 3.000,- en 5.000,- uit. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke project? Stuur ons je project en we nemen contact op voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Bij Parkstad Designs denken we graag met je mee, stuur ons je project of maak een vrijblijvende afspraak zodat we kunnen laten zien wat we voor jouw project kunnen betekenen.

App even, dat gaat sneller!