Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Privacy Parkstad Designs

Parkstad Designs

gevestigd aan  Rondpunt 17, 6432 NE Hoensbroek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://parkstad-designs.com
Rondpunt 17, 6432 NE
Hoensbroek

Persoonsgegevens die wij verwerken

Parkstad Designs verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Parkstad Designs verwerkt jouw persoonsgegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien je telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Parkstad Designs je persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met jouw gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Parkstad Designs bewaart de persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor de gegevens worden verzameld.
Foto’s worden bewaard totdat je mij verzoekt deze te verwijderen of totdat ik mijn bedrijf beëindig.

Delen van persoonsgegevens met derden

Parkstad Designs deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Parkstad Designs gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Parkstad Designs gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics

Parkstad Designs maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Parkstad Designs bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Parkstad Designs te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. 
Parkstad Designs heeft hier geen invloed op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Parkstad Designs en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@parkstad-designs.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. 

Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Parkstad Designs wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Parkstad Designs neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@parkstad-designs.com

Over ons
Behudin Mujic
Behudin Mujic
11/06/2022
Goede service. Heeft onze site top in elkaar gezet. Begrijpt wat de klant wilt. Toppppp aanrader!!
Lees verder
Bkmk Entertainment
Bkmk Entertainment
16/09/2021
Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!
Lees verder
maurice toemen
maurice toemen
12/08/2021
Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.
Lees verder
theo olthof
theo olthof
21/02/2021
Bedankt voor de goede site.
Lees verder
R Mulder
R Mulder
03/02/2021
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
Lees verder
Mandy Derks
Mandy Derks
03/02/2021
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
Lees verder

Online communicatie is onze passie. Bij Parkstad Designs doen niets liever dan bedrijven bereikbaar maken. We gaan daarbij graag tot het uiterste om een merk het ultieme online platform te bieden.

Meer weten over ons?

App even, dat gaat sneller!