Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Onze werkwijze

Ons strategisch plan dat meer leads genereert

Volgt u het juiste ontwerp en ontwikkeling’s proces voor websites? Bij het maken van een website komt meer kijken dan alleen maar het visuele plaatje.

Wij helpen u bij het bepalen van de juiste route. U website zal gebouwd worden naar de huidige standaarden.

Stap 1
kennismakings gesprek
Wat leuk dat je Parkstad Designs hebt benaderd. Dat was stap nummer 1, nu gaan we kennis maken 🙂 Tijdens dit gesprek bepalen we jouw knelpunten en kunnen we een goede inschatting maken of wij je kunnen helpen. Tevens zal duidelijk worden of wij goed met elkaar matchen, we gaan uiteindelijk een langdurige periode samenwerken dus een goede klik zou niet verkeerd zijn.
Stap 1
Stap 2
Onderzoek en oriëntatie
Je hebt ons benaderd en nu gaan WIJ onderzoeken. Wat doe jij precies, waar ben je naar op zoek. Welke oplossing hebben wij voor jou? In welke markt en niche begeef jij je. Om een goede website te realiseren is een degelijk onderzoek noodzakelijk. Heb je al een eigen branding dan zullen we daarop doorgaan en verder ontwikkelen.
Stap 2
Stap 3
Ontwerp fase
Nadat we je hebben leren kennen gaan we bouwen. We proberen zo goed als mogelijk om de identiteit van jou of je bedrijf vast te leggen in het ontwerp van je nieuwe website die we tijdens het onderzoek hebben vastgelegd. Dit gebeurd live op een afgesloten omgeving alleen toegankelijk voor ons en u zelf. U heeft meteen al een vinger in de pap wat betreft de richting die we opgaan met het ontwerp, handig toch?
Stap 3
Stap 4
Revisie ronde
Bij de revisieronde gaan we gezamenlijk het ontwerp bekijken en de nodige aanpassingen uitvoeren. Afhankelijk van het project doen we dit 1 tot 3 keer tijdens de opbouw fase. Zodra de website live is heeft u geen recht meer op revisies dus weer kritisch!
Stap 4
Stap 5
Test periode
Nu we een basis hebben staan word deze uitvoerig getest door ons en uzelf of een (indien van toepassing) medewerker van u. De tests moeten eventuele workflows of bugs naar boven halen die we gemist hebben tijdens de opbouw. Alle functionaliteiten worden getoetst. Als de website op alle punten slaagt gaan we naar de volgende stap.
Stap 5
Stap 6
Lanceren!
Yes de website is door alle fases heen gekomen en we kunnen live! Uw nieuwe website word overgezet naar de definitieve hosting omgeving en klaar gemaakt voor het publiek. Gefeliciteerd!
Wacht even...was dit het dan? Nee natuurlijk niet, bij Parkstad Designs laten we u niet in de steek. Na opleveren blijven we de website in de gaten houden en kunt u altijd bij ons terecht voor ondersteuning. Als u een onderhoudscontract heeft afgesloten hebben we sowieso elke maand even contact 🙂
Stap 6

Al onze websites worden gebouwd met

Over ons
Behudin Mujic
Behudin Mujic
11/06/2022
Goede service. Heeft onze site top in elkaar gezet. Begrijpt wat de klant wilt. Toppppp aanrader!!
Lees verder
Bkmk Entertainment
Bkmk Entertainment
16/09/2021
Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!
Lees verder
maurice toemen
maurice toemen
12/08/2021
Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.
Lees verder
theo olthof
theo olthof
21/02/2021
Bedankt voor de goede site.
Lees verder
R Mulder
R Mulder
03/02/2021
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
Lees verder
Mandy Derks
Mandy Derks
03/02/2021
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
Lees verder

Online communicatie is onze passie. Bij Parkstad Designs doen niets liever dan bedrijven bereikbaar maken. We gaan daarbij graag tot het uiterste om een merk het ultieme online platform te bieden.

Meer weten over ons?

App even, dat gaat sneller!