Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Over Ons

Leuk dat je hier bent, mijn naam is Sandor en ik breng websites tot leven met prachtige websites(shops) voor iedere markt!

Ik ben al bezig met websites vanaf 2007. Wat begon met simpele html en css en naderhand ook php, groeide uit tot het gebruik van Codeigniter, Bootstrap CSS en Jquery. Echter kwam nu ook design sterk naar boven drijven…. 

Werken met wordpress

Ik ken wordpress al jaren, af en toe eens een website mee gemaakt maar het was niet mijn “ding”. Ik voelde me er als programmeur niet lekker bij. Het voelde meer als de boel hacken om gedaan te krijgen wat jij wilde, een website of zogenaamde thema kwam nooit echt tot zijn recht. Althans niet voor mij…..

Elementor (Pro)

Echter nu met Elementor als framework, (want dat is het voor mij) is er veel veranderd binnen de wordpress eco-systeem. Elementor is voor mij een visuele manier van programmeren geworden, en ik kan je zeggen dat voelt lekker! De dynamishe tags die elementor ondersteunt zijn een schot in de roos. Het stelt je in staat om werkelijk elke denkbeeldig website te maken die je wilt!

Custom loops, listings, e-learning platform, auto verkoop, onroerend goed, you name it i’ll create it!

Sandor

Over ons
App even, dat gaat sneller!