Over ons

Leuk dat je hier bent, mijn naam is Sandor en ik breng websites tot leven met prachtige websites(shops) voor iedere markt!

Ik ben al bezig met websites vanaf 2007. Wat begon met simpele html en css en naderhand ook php, groeide uit tot het gebruik van Codeigniter, bootstrap en Jquery. Echter kwam nu ook design sterk naar boven drijven. Ik heb daarom besloten om mij daarop te gaan richten, waardoor ik nu de mooiste websites kan maken!

Werken met wordpress

Ik ken wordpress al jaren, af en toe eens een website mee gemaakt maar het was niet mijn “ding”.

Dit kwam door de “templates” die je kunt gebruiken, maar snel werd mij duidelijk dat je ook tegen limieten aanloopt die deze templates hebben.

Dit veranderde eigenlijk dankzij Elementor! Daarmee kan ik nu de website maken die we voor ogen hebben!

Over ons

Over Parkstad Designs

Wij van Parkstad Designs gaan graag uitdagingen aan en staan we klaar om samen met jou een fantastische en unieke website neer te zetten waarbij samenwerking centraal staat. 

Wij van parkstad Designs luisteren en vervolgens handelen naar uw behoeften om een succesvol webdesign ontwerp te leveren. 

Ons team in Hoensbroek is uitgerust met de kennis, ervaring en passie die nodig zijn om de klus te klaren!!

Relaties

Ons bedrijf is opgebouwd op relaties. Het klinkt cliché maar het is waar. Wij van Parkstad Designs zijn van mening dat terugkerende klanten voortkomen uit geweldig werk en niet op verkooppraatjes, maar een echt partnerschap met meetbare resultaten!

We nemen uw investering in de website van uw bedrijf zeer serieus. Met een kritische focus om onze klanten het beste webdesign ontwerp te bieden. Handgemaakt en gebruiksvriendelijk, terwijl het innovatieve websiteontwikkeling biedt die daadwerkelijk resultaten oplevert.

Bij Parkstad Designs houden we vast aan de filosofie om effectieve websites, geweldig webdesign, e-commerce, oplossingen, gebruikerservaring en solide technologie te combineren.

Als je meer informatie nodig hebt of met ons wilt samenwerken, neem dan gerust  contact op via info@parkstad-designs.com

Software

Ik werk graag met moderne software aan mijn projecten, zodat ik weet dat mijn cliënten niets beters krijgen. Onderstaande software gebruik ik op regelmatige basis. 

Adobe XD
Photoshop
Woocommerce
Elementor
Wordpress
Google analytics
Wordpress
Google analytics
Woocommerce
Elementor
Adobe XD
Photoshop
F.A.Q.

Ik krijg regelmatig onderstaande vragen.

Jazeker!! Dat maakt mij ook uniek tegenover andere website makers. Het beheer gedeelte van de website maakt het heel eenvoudig om dit gemakkelijk zelf te doen. Ik kan zelfs (indien gewenst) een aangepast beheer gedeelte maken om het nog makkelijker te maken voor je!

Dat ligt er puur aan wat je wilt hebben? Een website kan je al hebben vanaf €750 en dit loop verder op naar gelang de functionaliteiten die je zoekt. 

Nou das simpel…Van jou! Jij betaald ervoor dus is het ook van jou. Ik kan je ook de admin login gegevens geven zodat je volledig toegang hebt tot het beheer gedeelte. Kantekening daarbij is dat als er iets mis gaat, het ook echt mis kan gaan! Het liefste zou ik belangerijke elementen afschermen voor gebruik, maar die keus is helemaal aan jou zelf. jij betaald ervoor jij bent de baas!

Nou reken op minimaal 3 weken. We willen immers de perfecte website maken die geheel bij jou past. Hier zitten enkele revisie rondes bij en testdagen. We zullen de website niet zomaar lanceren voor alles getest is

Chat openen
App even, dat gaat sneller!