Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Over Ons

Leuk dat je hier bent, mijn naam is Sandor en ik breng websites tot leven met prachtige websites(shops) voor iedere markt!

Ik ben al bezig met websites vanaf 2007. Wat begon met simpele html en css en naderhand ook php, groeide uit tot het gebruik van Codeigniter, Bootstrap CSS en Jquery. Echter kwam nu ook design sterk naar boven drijven…. 

Werken met wordpress

Ik ken wordpress al jaren, af en toe eens een website mee gemaakt maar het was niet mijn “ding”. Ik voelde me er als programmeur niet lekker bij. Het voelde meer als de boel hacken om gedaan te krijgen wat jij wilde, een website of zogenaamde thema kwam nooit echt tot zijn recht. Althans niet voor mij…..

Elementor (Pro)

Echter nu met Elementor als framework, (want dat is het voor mij) is er veel veranderd binnen de wordpress eco-systeem. Elementor is voor mij een visuele manier van programmeren geworden, en ik kan je zeggen dat voelt lekker! De dynamishe tags die elementor ondersteunt zijn een schot in de roos. Het stelt je in staat om werkelijk elke denkbeeldig website te maken die je wilt!

Custom loops, listings, e-learning platform, auto verkoop, onroerend goed, you name it i’ll create it!

Sandor

Over ons
Over ons
Behudin Mujic
Behudin Mujic
11/06/2022
Goede service. Heeft onze site top in elkaar gezet. Begrijpt wat de klant wilt. Toppppp aanrader!!
Lees verder
Bkmk Entertainment
Bkmk Entertainment
16/09/2021
Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!
Lees verder
maurice toemen
maurice toemen
12/08/2021
Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.
Lees verder
theo olthof
theo olthof
21/02/2021
Bedankt voor de goede site.
Lees verder
R Mulder
R Mulder
03/02/2021
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
Lees verder
Mandy Derks
Mandy Derks
03/02/2021
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
Lees verder

Online communicatie is onze passie. Bij Parkstad Designs doen niets liever dan bedrijven bereikbaar maken. We gaan daarbij graag tot het uiterste om een merk het ultieme online platform te bieden.

Meer weten over ons?

App even, dat gaat sneller!