Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO
Kosten afhankelijk type website

Kosten nieuwe website

Wat kost een nieuwe website? De kosten van een nieuwe website zijn afhankelijk van welk type website je precies wilt, welke gewenste functionaliteiten je erop wilt en of er al een ontwerp beschikbaar is. De onderstaande vanaf prijzen zijn gebaseerd op standaard templates. Liever een uniek design? Dan maken we graag een offerte op maat!

Een goede website met custom webdesign varieert tussen €1.500 – €15.000

Kosten nieuwe website

Een goed webdesign kan tussen de €1.500 en €15.000 kosten. Als deze range je verbaasd, bedenk dan het aantal uren en collectieve denkkracht dat gaat in het creëren van een WordPress website, webdesign, wireframes, programmeren, testen, optimaliseren voor zoekmachines, de inhoud toegankelijk maken voor verschillende browsers, en het verbeteren van de algehele prestaties door je website laadtijden te versnellen. 

Bij Parkstad Designs zorgen wij ervoor dat een websitecode functioneert op de manier zoals het bedoeld is terwijl de site goed wordt weergegeven.

Wat kost een nieuwe website nou?

Nou dat ligt aan meerdere factoren. Wat voor type website je wilt hebben. Welke functies je wilt hebben en of er al een ontwerp beschikbaar is. Je kunt er geen vaste prijs voor berekenen omdat de functionaliteiten ook bepalend zijn voor de prijs.

hier een extern voorbeeld van kosten

De onderstaande prijzen zijn gericht op standaard templates beschikbaar uit de Elementor template bibliotheek. Wil je liever een uniek ontwerp dan maken we graag een offerte voor je.

  • Geavanceerde website / shop vanaf €2750,-

    Verzin het maar, u roept en wij zeggen of het kan. Aan de hand van uw wensen word een uiteindelijke scherpe offerte opgemaakt voor uw project. Uw project kan de volgende functionaliteiten omvatten.

Heb je geen tijd om je website zelf te beheren en onderhouden?

Vanaf €29.95 per maand voeren wij het volledige onderhoud voor je uit. Inclusief:
  • updates
  • back-ups
  • kleine content wijzigingen 
  • Toezicht op beveiliging + performance.
De genoemde bedragen zijn exclusief btw en geven een indicatie. Op basis van gewenste functionaliteiten wordt een offerte aangeboden.
App even, dat gaat sneller!