Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Website laten maken door studenten?

Parkstad Designs bouwt stijlvolle websites voor een eerlijke prijs!

STUDENTEN ZIJN NIET ALTIJD GOEDKOPER DAN WEBDESIGNBUREAUS

Website laten maken door studenten?

Veel bedrijven zoeken naar studenten die hun website kunnen maken. Vaak zijn studenten goedkoop en kunnen zij al een professionele website maken voor weinig geld. Soms lijkt een student dus de juiste optie. Echter beseffen bedrijven niet dat wanneer je jouw website laat maken door iemand die studeert dat degene niet altijd bereikbaar is voor vragen en support.

Praktijk wijst uit dat het uiteindelijk een beter idee is om een website bij een professioneel websitebureau te laten maken. Parkstad Designs biedt namelijk goede service en support op iedere website die wij bouwen. Wij zijn webbouwers in hart en nieren!

Gemakkelijk in beheer

Alle websites worden opgeleverd met het WordPress CMS. Voor iedere site die wij bouwen maken wij (indien gewenst) een uniek op maat gemaakt beheerpaneel. Door opties uit de site weg te halen waar je weinig aan hebt zorgen wij ervoor dat de website overzichtelijk blijft. Kun je lezen en schrijven? Dan kun je ook jouw gemaakte website beheren!

Standaard goed vindbaar in Google en andere zoekmachines

Alle websites die wij maken zijn gebouwd volgens de laatste techniek. Wij nemen ons werk serieus en blijven altijd op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen Google, Bing, Yahoo en andere bekende zoekmachines de website perfect indexeren. Wij maken op maat gemaakte landingspagina’s voor jouw zoekwoord zodat je van het begin al hoog kunt scoren!

Website laten maken door studenten slim?

Je kunt gerust een website laten bouwen door een student. Maar het hebben van een eigen professionele website begint pas op het moment dat hij online is. En dan is dus de vraag of een student ook een goede service kan aanbieden. Stel dat je vragen hebt over het beheersysteem, of je wilt graag wat hoger komen in Google, kan de student je dan nog helpen? Onze ervaring in de afgelopen jaren heeft ons geleerd dat je beter kunt kiezen voor een professioneel webdesignbureau, waar alle aspecten van het hebben van een website onder 1 dak gerealiseerd worden. Het gaat immers niet om alleen een website, maar ook hosting, regulier onderhoud, marketing en SEO.

App even, dat gaat sneller!