Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

WordPress hulp op afstand

Hulp nodig bij je wordpress website?

Je website doet niets meer, is offline, misschien wel gehackt…hoe dan ook is er snel hulp nodig! want een wordpress website die offline is helpt jou onderneming niet echt. Je wilt jou website zo snel mogelijk weer online hebben toch? Een website dat offline is om welke reden dan ook kan zelfs schadelijk zijn voor jou bedrijf. Je potentiële nieuwe klanten klikken weer weg en je ziet ze nooit meer!!

No cure, no pay mentaliteit

Met onze ‘hulp op afstand’ service lossen wij de meest voorkomende WordPress problemen snel voor je op. Als het niet lukt binnen 30 min stoppen we onze poging en betaal je niets! Ons uurtarief bedraagt €65, met een minimale afname van 30 minuten. Vanaf €32,50 kunnen wij het probleem dus al voor je oplossen.

Kijk live met ons mee

Om het probleem op te lossen maken we gebruik van Teamviewer software. Dit stelt ons in staat om tijdelijk met uw goedkeuring uw computer over te nemen. Dit klinkt eng maar u bent zelf nog altijd de regisseur en bepaalt zelf wat wij wel of niet mogen. U kijkt met ons mee terwijl wij het probleem oplossen.

Je hoeft ons geen login gegevens te geven van je website of hosting als je er voor zorgt dat je al bent ingelogd.

wordpress hulp op afstand

Je website snel weer online!

Wij regelen het voor je!

Relax en kijk toe hoe en of wij uw probleem kunnen verhelpen. We houden een open telefoonlijn tijdens het probleem oplossen dus voor we iets doen vragen we eerst!

Veel gestelde vragen over onze hulp op afstand dienst
Wat kost deze service?

Deze service kost 65 euro per uur (excl. btw), en we berekenen de kosten o.b.v. gemaakte aantal minuten/uren met een minimum van 30 minuten. Is het probleem binnen 22 min opgelost betaald u dus 30 min a €32.50 aan ons.

En wat dan als het probleem niet gevonden word?

Indien wij binnen 30 minuten het probleem niet voor u kunnen oplossen stoppen wij onze poging en betaald u niets! We werken immers met het No cure,no pay principe!

Waar kan ik de hulp op afstand software downloaden?

De software die wij gebruiken is teamviewer en de meest gebruikte software om voor korte duur een pc over te nemen. klik hier om te downloaden.

Wat valt er niet onder no cure, no pay?

Indien wij binnen 30 minuten het probleem gevonden hebben maar de oplossing duurt langer dan 30 min dan betaald u wel voor de geboden oplossing. Wij kunnen dit voor u uitvoeren tegen een tarief van €65,- (excl btw), min de tijd reeds gespendeerd, of we geven u een stappenplan mee om zelf te doen. De keus is aan u!

Aanvraag formulier hulp op afstand

Waarom een formulier? Mijn website doet het niet!!

Wij vragen op voorhand uw gegevens omdat in het verleden is voorgekomen dat iemand zich meld met een probleem en zodra het was opgelost de verbinding verbrak en we dus niets hadden om te factureren!

Erg vervelend natuurlijk maar wel een reden voor ons om het net even anders te doen.

wordpress hulp op afstand
App even, dat gaat sneller!