Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Ongewoonboom

Wordpress, Woocommerce, hosting en onderhoud

De opdracht

Maurice belde me op en zocht naar iemand die voor hem zijn website incl webshop kon maken voor zijn unieke bomen. De bomen van Maurice zijn bijzonder en ik had ze nog niet eerder gezien. Naast Ongewone bomen, zoals de naam van zijn website doet vermoeden, kun je Maurice ook inschakelen voor op maat gemaakte kattenrennen. Kat vriendelijke tuinafschermingen  en oplossingen voor als je op een flat woont.

Geen klus is te gek voor deze veelzijdige man.

De opdracht was: Maak voor mij een simpele maar strakke website waar ik mijn producten kan promoten zonder teveel gedoe!

Gaan we doen Maurice

Check zijn website!

Reactie van de klant
Maurice Toemen
Eigenaar
5/5

Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.

Ongewoonboom
App even, dat gaat sneller!