Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Vereniging Traditie Regiment van Heutsz

Wordpress, Elementor, Crocoblock JetEngine, Listings

De opdracht

Een website met een militair karakter!!

Tja en dan komt er een aanvraag binnen om een website te maken voor een tak van Defensie, wat doe je dan?

Maken natuurlijk!

Ik kreeg enkele weken geleden het verzoek om een offerte op te maken voor een website van de “Verenging Traditie Regiment van Heutsz“.
Een groep oud gediende en participanten die de “oude” stijl van het leger uitbeelden en in stand houden.

Wij zijn een enthousiaste groep oud militairen en musici die exerceren in oude stijl en muziek maken. De vereniging bestaat uit een 65 tal mannen en vrouwen en een aantal van hen zijn veteraan en hebben zich ingezet op diversen buitenlandse missies.

Deze groep zet zich ten volle in voor ceremoniële taken, herdenkingen, uitvaarten en andere evenementen en bewaken, handhaven en werken mee aan de instandhouding van de tradities van het Regiment van Heutsz.
Bron: https://van-heutsz.nl

Check hun nieuwe website voor meer informatie!

Reactie van de klant
5/5
van heutsz
Over ons
Behudin Mujic
Behudin Mujic
11/06/2022
Goede service. Heeft onze site top in elkaar gezet. Begrijpt wat de klant wilt. Toppppp aanrader!!
Lees verder
Bkmk Entertainment
Bkmk Entertainment
16/09/2021
Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!
Lees verder
maurice toemen
maurice toemen
12/08/2021
Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.
Lees verder
theo olthof
theo olthof
21/02/2021
Bedankt voor de goede site.
Lees verder
R Mulder
R Mulder
03/02/2021
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
Lees verder
Mandy Derks
Mandy Derks
03/02/2021
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
Lees verder

Online communicatie is onze passie. Bij Parkstad Designs doen niets liever dan bedrijven bereikbaar maken. We gaan daarbij graag tot het uiterste om een merk het ultieme online platform te bieden.

Meer weten over ons?

App even, dat gaat sneller!