Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Phoenix4kids

Elementor (Pro), Responsive, Web Design, SEO

De opdracht

En alweer een geweldig mooie opdracht gedaan voor een stichting waar mijn kleine hartje van opbloeit.

Stichting Phoenix4Kids, deze stichting zet zich geheel belangeloos in voor kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking of kinderen die om wat voor rede dan ook een steuntje in de rug nodig hebben. Zij profileren zich als vrienden van deze kinderen. Als het kind het moeilijk heeft, naar het ziekenhuis moet of verjaardag heeft dan gaan zij met zijn allen langs.

Hun missie is om ieder kind een lach op het gezicht te brengen. Ze bestaan nu bijna tien jaar en hun website was flink aan vervanging toe. Hun doel is om meer vrijwilligers te vinden en natuurlijk meer kindjes te helpen. Ik ben blij dat ik hier een mooie bijdrage aan heb kunnen leveren.

Bas, Mandy en alle leden van de stichting…bedankt dat ik dit mocht doen!!

PS: zo zag de website er eerst uit

phoenix4kids oud

Reactie van de klant
Mandy kalsbeek
Bestuurslid stichting
5/5

Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!

phoenix4kids
App even, dat gaat sneller!