Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

HelloCoupon

Wordpress, Elementor (PRO), Crocoblock JetEngine, Integromat, Dynamic OOO, Hosting

De opdracht

We hebben er flink werk aan gehad, meerdere keren wijzigingen doorgevoerd…..maar nu kunnen we eindelijk live met HelloCoupon!!

Hellocoupon, een coupon website waar je terecht kunt voor geweldige kortingen aangeboden door ondernemers in Nederland en België!

Lex (eigenaar) kwam enkele weken geleden door een tip (bedankt Ronald!) bij me en vertelde van zijn plannen. Ook vertelde hij me dat ik voor hem, net zoals het geval was bij Maurice van ongewoonboom, de 3de webdesigner/ontwikkelaar ben. De spanning was dus best hoog en het vertrouwen moest even groeien. Na een poos waren alle twijfels weggenomen en kon Lex zich weer gaan richten op de marketing van dit platform en de techniek aan mij overlaten!

Lex bedankt voor deze opdracht. Wij gaan samen voor een mooie toekomst met HelloCoupons.nl!!

Reactie van de klant
Lex Kockelkoren
Directeur/CEO
5/5

‘‘3 keer is scheepsrecht’?!

In mijn geval klopte dat. Ik heb al ruim 40 jaar ervaring als ondernemer en heb projecten/bedrijven geëxploiteerd in o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland en Amerika en heb hiervoor met duizenden mensen samengewerkt. Er waren maar enkelen die goed begrepen ‘wat ik wilde’ en dit dan tevens konden uitvoeren.

Sandor Schippers hoort hier ook bij!

De eisen m.b.t. techniek/functionaliteit/vormgeving die ik stelde voor het maken van de smartphone-website www.HelloCoupon.nl heeft hij helemaal waargemaakt! Wat ook belangrijk is, is dat Sandor bijzonder technisch bekwaam is maar daarnaast ook een zeer prettig en vooral eerlijk persoon is om mee samen te werken en zijn afspraken altijd nakomt!

Dat is de reden waarom Sandor en ik besloten hebben om voor de toekomst onze samenwerking veilig te stellen door in een samenwerkingsovereenkomst vast te leggen dat Sandor (www.Parkstad-Designs.com), naast het permanente beheer&onderhoud van HelloCoupon.nl, ook toekomstige nieuwe ICT/Web-projecten gaat ontwikkelen en beheren. J.A.Th. ( Lex ) Kockelkoren. C.E.O. www.HelloCompanies.eu

hellocoupon

Al onze websites worden gebouwd met

Over ons
Behudin Mujic
Behudin Mujic
11/06/2022
Goede service. Heeft onze site top in elkaar gezet. Begrijpt wat de klant wilt. Toppppp aanrader!!
Lees verder
Bkmk Entertainment
Bkmk Entertainment
16/09/2021
Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!
Lees verder
maurice toemen
maurice toemen
12/08/2021
Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.
Lees verder
theo olthof
theo olthof
21/02/2021
Bedankt voor de goede site.
Lees verder
R Mulder
R Mulder
03/02/2021
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
Lees verder
Mandy Derks
Mandy Derks
03/02/2021
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
Lees verder

Online communicatie is onze passie. Bij Parkstad Designs doen niets liever dan bedrijven bereikbaar maken. We gaan daarbij graag tot het uiterste om een merk het ultieme online platform te bieden.

Meer weten over ons?

App even, dat gaat sneller!