Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

HelloCoupon

Wordpress, Elementor (PRO), Crocoblock JetEngine, Integromat, Dynamic OOO, Hosting

De opdracht

We hebben er flink werk aan gehad, meerdere keren wijzigingen doorgevoerd…..maar nu kunnen we eindelijk live met HelloCoupon!!

Hellocoupon, een coupon website waar je terecht kunt voor geweldige kortingen aangeboden door ondernemers in Nederland en België!

Lex (eigenaar) kwam enkele weken geleden door een tip (bedankt Ronald!) bij me en vertelde van zijn plannen. Ook vertelde hij me dat ik voor hem, net zoals het geval was bij Maurice van ongewoonboom, de 3de webdesigner/ontwikkelaar ben. De spanning was dus best hoog en het vertrouwen moest even groeien. Na een poos waren alle twijfels weggenomen en kon Lex zich weer gaan richten op de marketing van dit platform en de techniek aan mij overlaten!

Lex bedankt voor deze opdracht. Wij gaan samen voor een mooie toekomst met HelloCoupons.nl!!

Reactie van de klant
Lex Kockelkoren
Directeur/CEO
5/5

‘‘3 keer is scheepsrecht’?!

In mijn geval klopte dat. Ik heb al ruim 40 jaar ervaring als ondernemer en heb projecten/bedrijven geëxploiteerd in o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland en Amerika en heb hiervoor met duizenden mensen samengewerkt. Er waren maar enkelen die goed begrepen ‘wat ik wilde’ en dit dan tevens konden uitvoeren.

Sandor Schippers hoort hier ook bij!

De eisen m.b.t. techniek/functionaliteit/vormgeving die ik stelde voor het maken van de smartphone-website www.HelloCoupon.nl heeft hij helemaal waargemaakt! Wat ook belangrijk is, is dat Sandor bijzonder technisch bekwaam is maar daarnaast ook een zeer prettig en vooral eerlijk persoon is om mee samen te werken en zijn afspraken altijd nakomt!

Dat is de reden waarom Sandor en ik besloten hebben om voor de toekomst onze samenwerking veilig te stellen door in een samenwerkingsovereenkomst vast te leggen dat Sandor (www.Parkstad-Designs.com), naast het permanente beheer&onderhoud van HelloCoupon.nl, ook toekomstige nieuwe ICT/Web-projecten gaat ontwikkelen en beheren. J.A.Th. ( Lex ) Kockelkoren. C.E.O. www.HelloCompanies.eu

hellocoupon
App even, dat gaat sneller!