Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Webdesign Zeeland

Meer klanten meer omzet!

Je wilt dat jouw website zorgt voor nieuwe klanten en meer omzet. Wij helpen jouw als WordPress website bouwer om een professionele website of webshop op te zetten.

Nieuwe website nodig? of voldoet uw website niet meer aan de huidige standaard?

nieuwe website motivatie

U heeft ons gevonden met de zoekterm Webdesign Zeeland, dat betekend dat wij ons werk gedaan hebben! Nu kunnen wij U helpen om hetzelfde te bereiken met uw (nieuwe) website.

Parkstad Designs heeft alles in huis om u te voorzien van de perfecte website die volledig aansluit bij uw online presentatie.

Wij werken resultaat gericht en zorgen voor meer conversie voor uw bedrijf of product. Wij kunnen ook het beheer van uw bestaand project overnemen en optimaliseren voor betere resultaten online.

Wil u meer informatie over Webdesign Zeeland of heeft u interesse in één van onze andere diensten?

Heeft u een website met ondersteuning van een ander CMS, (Joomla, Drupal of anders) dan kunnen wij deze voor u ombouwen naar Wordpress.

Wordpress in combinatie met Elementor (pro) geeft u een ijzersterke combinatie om ten alle tijden uw website te voorzien van de huidige design trends!

Elementor

Webdesign

We maken websites met wordpress in combinatie met Elementor (pro) en Crocoblock geheel naar de huidige standaarden in webdesign.

Webontwikkeling

Wordpress (waar wij op bouwen) is een veel gebruikte CMS. Meer dan 20% van alle websites wereldwijd gebruikt het. Bijna alles is mogelijk met Wordpress!

Webshop

Een webshop maken wij met behulp van WooCommerce. Dit is een veelzijdige E-commerce plugin en de eerste keus omtrent een webshop.

Hosting

Bij Parkstad Designs hebben wij ook hosting pakketten voor uw project.

Hosting pakketten
Parkstad Designs is ook te vinden op www.reclamebureau-info.nl.
App even, dat gaat sneller!