Parkstad Designs

Wij zijn uw partner voor Websites Hosting webshop Advies SEO

Webdesign Wassenaar

Meer klanten meer omzet!

Je wilt dat jouw website zorgt voor nieuwe klanten en meer omzet. Wij helpen jouw als WordPress website bouwer om een professionele website of webshop op te zetten.

Nieuwe website nodig? of voldoet uw website niet meer aan de huidige standaard?

nieuwe website motivatie

U heeft ons gevonden met de zoekterm Webdesign Wassenaar, dat betekend dat wij ons werk gedaan hebben! Nu kunnen wij U helpen om hetzelfde te bereiken met uw (nieuwe) website.

Parkstad Designs heeft alles in huis om u te voorzien van de perfecte website die volledig aansluit bij uw online presentatie.

Wij werken resultaat gericht en zorgen voor meer conversie voor uw bedrijf of product. Wij kunnen ook het beheer van uw bestaand project overnemen en optimaliseren voor betere resultaten online.

Wil u meer informatie over Webdesign Wassenaar of heeft u interesse in één van onze andere diensten?

Heeft u een website met ondersteuning van een ander CMS, (Joomla, Drupal of anders) dan kunnen wij deze voor u ombouwen naar Wordpress.

Wordpress in combinatie met Elementor (pro) geeft u een ijzersterke combinatie om ten alle tijden uw website te voorzien van de huidige design trends!

Elementor

Webdesign

We maken websites met wordpress in combinatie met Elementor (pro) en Crocoblock geheel naar de huidige standaarden in webdesign.

Webontwikkeling

Wordpress (waar wij op bouwen) is een veel gebruikte CMS. Meer dan 20% van alle websites wereldwijd gebruikt het. Bijna alles is mogelijk met Wordpress!

Webshop

Een webshop maken wij met behulp van WooCommerce. Dit is een veelzijdige E-commerce plugin en de eerste keus omtrent een webshop.

Hosting

Bij Parkstad Designs hebben wij ook hosting pakketten voor uw project.

Hosting pakketten
Parkstad Designs is ook te vinden op www.reclamebureau-info.nl.

Al onze websites worden gebouwd met

Over ons
Behudin Mujic
Behudin Mujic
11/06/2022
Goede service. Heeft onze site top in elkaar gezet. Begrijpt wat de klant wilt. Toppppp aanrader!!
Lees verder
Bkmk Entertainment
Bkmk Entertainment
16/09/2021
Wat zijn wij blij dat Sandor de website voor ons heeft gemaakt. Onze oude website was erg verouderd. Nu hebben we een mooie professionele site voor onze stichting. Nu kunnen we met onze stichting nog meer mensen bereiken. Wat een geduld heeft die man. Echt respect. Superservice en vol met goede ideeën om de stichting te laten groeien. Wij zijn blij! We gaan zeker reclame maken!
Lees verder
maurice toemen
maurice toemen
12/08/2021
Na een tweetal slechte ervaringen te hebben gehad met webdesigners voor het bouwen van mijn website , ben ik in contact gekomen met Sandor. Voor mij als ondernemer een verademing want we hebben samen een plan gemaakt voor de website van mijn bedrijf met daaraan gekoppeld een webshop voor online bestellingen. Het contact verloopt soepel en wijzigingen zijn snel aangebracht. Een aanrader voor iedere ondernemen met plannen voor een website/webshop. Sandor denkt met je mee en dat is wel zo prettig.
Lees verder
theo olthof
theo olthof
21/02/2021
Bedankt voor de goede site.
Lees verder
R Mulder
R Mulder
03/02/2021
Parkstad designs heeft voor ons een eigen systeem in elkaar gezet. Ondanks de vele aanpassingen die er gaande weg kwamen is het toch altijd gelukt. We zijn altijd goed geholpen. Top! Aanrader voor iedereen die een goede website of webbased programma nodig heeft.
Lees verder
Mandy Derks
Mandy Derks
03/02/2021
Een website online laten maken is altijd spannend, maar ik ben zeer tevreden. Bij parkstad designs krijg je echt top service. Tijdens het maken van de website was de communicatie met Sandor echt goed, hij was snel en oplossingsgericht. Ideaal voor zzp'ers met een eigen bedrijf zoals ik die een professionele website in elkaar willen laten zetten voor een betaalbare prijs. Mijn complimenten aan deze webdesigner, wij komen zeker terug met ons volgend project.
Lees verder

Online communicatie is onze passie. Bij Parkstad Designs doen niets liever dan bedrijven bereikbaar maken. We gaan daarbij graag tot het uiterste om een merk het ultieme online platform te bieden.

Meer weten over ons?

App even, dat gaat sneller!